Knjige

Besplatno preuzimanje stručne literature 

Vjerujemo u širenje znanja i zato vas pozivamo da preuzmete našu stručnu literaturu besplatno

Pravo i kultura

Područje kulture čine brojne djelatnosti i ljudske aktivnosti što zahtijeva vrlo složen pravni okvir koji mora biti na sustavan način povezan s nacionalnim pravnim sustavom.

Organizacija i kultura

Priručnik „Organizacija i kultura“ pruža sustavan pregled znanja i iskustava najvažnijih sastavnica uspješne organizacije u kulturi.

Menadžment u kulturi

Udžbenik za različite studijske programe koji obuhvaća najvažnija znanja za buduće i sadašnje menadžere u kulturi.

Očuvajmo kulturnu baštinu

Izvrstan vodič za pripremu i provedbu projekata očuvanja kulturnih dobara koji će vas upoznati s temeljnim načelima i postupkom zaštite i očuvanja kulturne baštine.

Zaštita prirode (Svezak I i II)

„Zaštita prirode“ u dva sveska donosi zbirku svih važećih propisa koji sadrže pravne i stručne standarde o zaštiti prirode.

Zaštita i očuvanje kulturnih dobara

Jedinstveni priručnik koji objedinjuje sve zakone, podzakonske akte i međunarodne konvencije iz područja zaštite i očuvanja kulturnih dobara sa stručnim komentarima.

Međunarodni ugovori o zaštiti kulturne baštine

Republika Hrvatska stranka je brojnih međunarodnih ugovora u području zaštite kulturnih dobara, budući da je bogata raznovrsnom kulturnom baštinom i ima poseban interes zaštiti to nacionalno bogatstvo, a što je posebno uređeno i Ustavom Republike Hrvatske.

Ekonomsko vrednovanje graditeljske baštine

Vaš problem je samo nekoliko klikova udaljen od rješenja i to bez troškova.

Obratite nam se s povjerenjem uz besplatne prve konzultacije.

HADRIAN & PARTNERI d.o.o. za usluge i turistička agencija, 10 000 Zagreb, Tućanova 4; Trgovački sud u Zagrebu, MBS 080641517; OIB 24292124447; Privredna banka d.d. Zagreb HR6923400091110313658; Temeljni kapital 20.000,00 kuna uplaćen u cijelosti; Uprava: Jadran Antolović, S. Antolović

Copyright © 2019 Hadrian d.o.o.